A BLOG

A cupcake egy habos-krémes, díszes minitorta, ideális gyerekzsúrra, esküvőre, rendezvényre, vagy csak úgy.
Cupcake, cake pop, macaron, színes kekszek, design desszertasztalok: itt az új sütitrend!
www.cuppcake.hu
www.facebook.com/CuppCakeBlog/
info@cuppcake.hu
Cukrászdánk, a Tortaműhely 2014. január 3-án megnyitott!
Címünk: 1016 Budapest, Krisztina krt. 75. Várunk szeretettel!

A CuppCake Tortaműhely weboldala

logoUJ.jpg

Partnereink

 

eztettem-logo-rectangle-200.png

v-n-b-kor.png

Köszönjük, hogy nem élsz vissza a tartalommal, és nem tünteted fel sajátodnak.

Utolsó kommentek

  • metálmánia: Ne cup-pogjatok már, mi magyarok vagyunk, magyar mértékegységek szerint főzünk, sütünk. Utálom a c... (2017.08.21. 17:06) Klasszikusok 1.: Boston Cream Cupcake
  • Szekeres Mária: Meg szeretném kérdezni, sós válasz kellene, hogy a legó kockát is ti készítettétek a le írt formak... (2016.11.07. 13:34) LEGO inspiráció
  • Beatrix Virányi: Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy a massza újra felhasználható e és hogy a 150g mire is elég? Pl... (2016.05.01. 23:07) Szilikonforma készítése házilag
  • Sándorné Lantos: Sziasztok! A makarom krém receptjét szeretném elkérni! Most fogok először sütni és a krémről sincs... (2015.11.09. 11:51) Macaron trükkök
  • Lukira: Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy meddig lehet tárolni ezeket a sütiket, illetve hog... (2015.07.24. 15:02) Hogyan készül a sütinyalóka (cake pop)?
  • Utolsó 20

Csokis sajtkrémes epres cupcake

2013.06.19. 10:01 | cuppcake | Szólj hozzá!

Csokis sajtkrémes, epres cupcake, még amíg tart az eperszezon. Málnával is nagyon finom. Úgy is variálhatjuk, hogy karamellkrémmel töltjük, és nem teszünk rá gyümölcsöt, csak mandulagrillázst. A csokis sajtkrém lett az abszolút favorit csokikrémem, szépen formázható, nem tömény az íze, és icipicit pikáns a sajtkrém miatt. Szerintem úgy a legjobb, ha fele-fele arányban használunk ét- és tejcsokit. Fűszerekkel is nyugodtan kísérletezzetek, de így szimplán a gyerekeknek is ízleni fog.

IMG_5269.jpg

IMG_5286.jpgIMG_5311.jpg

Csokis sajtkrémes cupcake eperrel

1 adag alap vaníliás cupcake 2 evőkanál hollandi kakaóporral készítve

A krémhez:

50 g vaj

125 g Philadelphia sajtkrém

50-50 g étcsoki és tejcsoki

porcukor ízlés szerint

A vajat a porcukorral habosra kikeverem, hozzákeverem a sajtkrémet. A felolvasztott, kissé kihűtött csokoládét is hozzáadom.

Epret forralok lassú tűzön, addig főzöm (cukor nem kell bele), amíg szétesik a gyümölcs, de még vannak benne nagyobb darabok is. Megtöltöm a sütiket az eperrel. Habzsákkal díszítem a sütik tetejét. Megszórom mandulagrillázzsal, és ültetek rá egy szem epret.

A bejegyzés trackback címe:

https://cuppcake.blog.hu/api/trackback/id/tr435342079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: csokoládé eper cupcake grillázs
süti beállítások módosítása