A BLOG

A cupcake egy habos-krémes, díszes minitorta, ideális gyerekzsúrra, esküvőre, rendezvényre, vagy csak úgy.
Cupcake, cake pop, macaron, színes kekszek, design desszertasztalok: itt az új sütitrend!
www.cuppcake.hu
www.facebook.com/CuppCakeBlog/
info@cuppcake.hu
Cukrászdánk, a Tortaműhely 2014. január 3-án megnyitott!
Címünk: 1016 Budapest, Krisztina krt. 75. Várunk szeretettel!

A CuppCake Tortaműhely weboldala

logoUJ.jpg

Partnereink

 

eztettem-logo-rectangle-200.png

v-n-b-kor.png

Köszönjük, hogy nem élsz vissza a tartalommal, és nem tünteted fel sajátodnak.

Utolsó kommentek

  • metálmánia: Ne cup-pogjatok már, mi magyarok vagyunk, magyar mértékegységek szerint főzünk, sütünk. Utálom a c... (2017.08.21. 17:06) Klasszikusok 1.: Boston Cream Cupcake
  • Szekeres Mária: Meg szeretném kérdezni, sós válasz kellene, hogy a legó kockát is ti készítettétek a le írt formak... (2016.11.07. 13:34) LEGO inspiráció
  • Beatrix Virányi: Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy a massza újra felhasználható e és hogy a 150g mire is elég? Pl... (2016.05.01. 23:07) Szilikonforma készítése házilag
  • Sándorné Lantos: Sziasztok! A makarom krém receptjét szeretném elkérni! Most fogok először sütni és a krémről sincs... (2015.11.09. 11:51) Macaron trükkök
  • Lukira: Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy meddig lehet tárolni ezeket a sütiket, illetve hog... (2015.07.24. 15:02) Hogyan készül a sütinyalóka (cake pop)?
  • Utolsó 20

Mangós kókuszcupcake csokoládé mázzal

2011.03.05. 15:10 | cuppcake | Szólj hozzá!

A kókuszcupcake második számú verziója. Mangópürével oldottam a süti enyhe szárazságán, és étcsoki mázzal vontam be. A mangó nem annyira érvényesült, legközelebb főzni sem fogom, csak összeturmixolom. Sok múlik a mangó minőségén, én most nem voltam túl szerencsés, a gyümölcs istenien nézett ki, de belül már barnulófélben volt.. Mindenesetre akik kóstolták, meg voltak elégedve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mangótöltelék:

1 érett mangó

kevés víz

pár csepp citromlé

A mangót felkockázom, kevés vízzel felteszem főni. Kb. 10 perc alatt kész van, turmixolom, pár csepp citromlével ízesítem, és kész.

Csokimáz:

250 g étcsoki

fél cup tejszín

A tejszínen forralok egyet, belekeverem a tördelt étcsokit, és hagyom, hogy felolvadjon benne, közben lassan kavargatom.

A sütikbe kúp alakú mélyedést vágok, megtöltöm mangóval. A sapkákat visszarakom a helyükre. Megkenem csokimázzal a kész sütiket.

(by Ju & Li)

A bejegyzés trackback címe:

https://cuppcake.blog.hu/api/trackback/id/tr422710148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: csokoládé kókusz mangó cupcake