A BLOG

A cupcake egy habos-krémes, díszes minitorta, ideális gyerekzsúrra, esküvőre, rendezvényre, vagy csak úgy.
Cupcake, cake pop, macaron, színes kekszek, design desszertasztalok: itt az új sütitrend!
www.cuppcake.hu
www.facebook.com/CuppCakeBlog/
info@cuppcake.hu
Cukrászdánk, a Tortaműhely 2014. január 3-án megnyitott!
Címünk: 1016 Budapest, Krisztina krt. 75. Várunk szeretettel!

A CuppCake Tortaműhely weboldala

logoUJ.jpg

Partnereink

 

eztettem-logo-rectangle-200.png

v-n-b-kor.png

Köszönjük, hogy nem élsz vissza a tartalommal, és nem tünteted fel sajátodnak.

Utolsó kommentek

  • metálmánia: Ne cup-pogjatok már, mi magyarok vagyunk, magyar mértékegységek szerint főzünk, sütünk. Utálom a c... (2017.08.21. 17:06) Klasszikusok 1.: Boston Cream Cupcake
  • Szekeres Mária: Meg szeretném kérdezni, sós válasz kellene, hogy a legó kockát is ti készítettétek a le írt formak... (2016.11.07. 13:34) LEGO inspiráció
  • Beatrix Virányi: Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy a massza újra felhasználható e és hogy a 150g mire is elég? Pl... (2016.05.01. 23:07) Szilikonforma készítése házilag
  • Sándorné Lantos: Sziasztok! A makarom krém receptjét szeretném elkérni! Most fogok először sütni és a krémről sincs... (2015.11.09. 11:51) Macaron trükkök
  • Lukira: Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy meddig lehet tárolni ezeket a sütiket, illetve hog... (2015.07.24. 15:02) Hogyan készül a sütinyalóka (cake pop)?
  • Utolsó 20

Cuppcake kekszek

2011.06.23. 21:23 | cuppcake | 1 komment

Mit szóltok a névjegykártyáinkhoz? A Desszertmesterben találtuk ezt a kekszkiszúrót (Stadter), amivel bármilyen felirat kivitelezhető. És van egy nagyon finom kekszrecept, amit különösen ajánlunk a marcipánrajongók figyelmébe (na jó, nem titok, hogy a kiszúróhoz adták a receptet). Nekünk nagyon ízlett! Más formákhoz is megállja a helyét, mert nagyon szépen egyben marad, mégis omlós. Pont nemrégiben kerestünk finom kekszrecepteket a neten, de egyik sem győzött meg igazán.. Ezért a receptért viszont megéri kattintani.

Hozzávalók:

250 g liszt

50 g barna cukor

1 csomag vaníliás cukor

100 g marcipán

150 g vaj

1 tojás sárgája

Mindent összegyúrok, picit hűtőben pihentetem a masszát. Kb. 5 mm vastagra kinyújtom a tésztát, és szaggatok belőle kekszeket. 170 fokon maximum 15 perc alatt aranybarnára sülnek, vigyázzunk, mert hamar megégnek!

(by Ju)

A bejegyzés trackback címe:

https://cuppcake.blog.hu/api/trackback/id/tr663009766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillamamma 2011.06.30. 16:25:20

A keksz abbahagyhatatlan meg nehany naposan is.... Isteni...Koszi lanyok!