A BLOG

A cupcake egy habos-krémes, díszes minitorta, ideális gyerekzsúrra, esküvőre, rendezvényre, vagy csak úgy.
Cupcake, cake pop, macaron, színes kekszek, design desszertasztalok: itt az új sütitrend!
www.cuppcake.hu
www.facebook.com/CuppCakeBlog/
info@cuppcake.hu
Cukrászdánk, a Tortaműhely 2014. január 3-án megnyitott!
Címünk: 1016 Budapest, Krisztina krt. 75. Várunk szeretettel!

A CuppCake Tortaműhely weboldala

logoUJ.jpg

Partnereink

 

eztettem-logo-rectangle-200.png

v-n-b-kor.png

Köszönjük, hogy nem élsz vissza a tartalommal, és nem tünteted fel sajátodnak.

Utolsó kommentek

  • metálmánia: Ne cup-pogjatok már, mi magyarok vagyunk, magyar mértékegységek szerint főzünk, sütünk. Utálom a c... (2017.08.21. 17:06) Klasszikusok 1.: Boston Cream Cupcake
  • Szekeres Mária: Meg szeretném kérdezni, sós válasz kellene, hogy a legó kockát is ti készítettétek a le írt formak... (2016.11.07. 13:34) LEGO inspiráció
  • Beatrix Virányi: Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy a massza újra felhasználható e és hogy a 150g mire is elég? Pl... (2016.05.01. 23:07) Szilikonforma készítése házilag
  • Sándorné Lantos: Sziasztok! A makarom krém receptjét szeretném elkérni! Most fogok először sütni és a krémről sincs... (2015.11.09. 11:51) Macaron trükkök
  • Lukira: Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy meddig lehet tárolni ezeket a sütiket, illetve hog... (2015.07.24. 15:02) Hogyan készül a sütinyalóka (cake pop)?
  • Utolsó 20

Pókos panna cotta

2012.11.01. 08:06 | cuppcake | Szólj hozzá!

Joghurtos panna cottát készítettünk áfonyával, ami önmagában is egy főnyeremény, de a pláne benne a pici csokipók volt, hogy Halloween-re legyen egy bizarr pohárkrém. Ami egyébként János, a mi kedvenc fotósunk szülinapjára készült.

A panna cotta receptje Stahl Judittól van. Nagyon finom lett, sok áfonyával, citromhéj nélkül. Annyi a kiegészítésünk, hogy mi zselatinfix-szel sűrítettük, és nem volt elég neki csak szimplán elkeverni a meleg joghurt-tejszín keverékkel, még egy picit kellett volna főzni (nem forralni), hogy teljesen simára olvadjon a zselatin. No, majd legközelebb. De ezt a receptet érdemes eltenni.

A csokipókocska úgy készült, hogy olvasztott csokit habzsákból vékony csővel sütőpapírra nyomtunk egy 6 lábú pók alakban, és hagytuk megszáradni. Ennyi. Slussz.

Boldog szülinapot János!!! :)

IMG_3410pic.jpg

IMG_3414picasa.jpgIMG_3405pic.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cuppcake.blog.hu/api/trackback/id/tr484882137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: pók panna cotta Halloween