Az Ipoly utcai Casa Provenza virágüzlet tulajdonosával, Rozsondai Attilával az UP! stílusmagazin fotózása idején kerültem először kapcsolatba. A sütemények és a virágok nagyon jó barátságban állnak egymással, mint kiderült. Remek képek születtek a fotózáson, és szerettem azt a virágok iránti elkötelezettséget, ami Attilánál láttam. Mindig lenyűgöz, ha valaki szereti a munkáját, és ha megnézitek a honlapját, elképesztő szépségű kompozíciókat készít. Boltjában művészi igénnyel vannak összeválogatva a szebbnél szebb virágok, növények, összhangban a dekorációkkal, lakáskiegészítőkkel, amiket szintén lehet ott kapni.
Valószínűleg őt is megihlette a közös munka, mert nem sokkal később sütemény dekoráció elkészítésére kaptam tőle feladatot. Ezek mind "ehetetlen" sütik, a piskóták ki vannak szárítva, a krémek tartósak, a marcipán nyugodtan kiszáradhat,a látványnak nem fog ártani. Fáradt lila és halvány szürke színekkel dolgoztam, krémrózsák és cukorvirágok születtek. Íme a képek, amik az üzletben készültek.
Utolsó kommentek