Közeledik a Karácsony, ezért épp ideje volt karácsonyfa pop-okat gyártani. Nem sokkal nehezebb, mint az alap gömb verzió, csak másképp kell formázni. Egy kúp alakú formát kell készíteni, és kicsit ügyeskedni kell a csokizással: viszonylag gyorsan dolgozzunk, mert ugye hamar megszilárdul a csoki (azaz a zöld Candy Melts, ld. alapverzió bejegyzés!). Körbemártogatjuk az evőkanálnyi csokival a felszúrt kúpot (juj :), fogpiszkálóval gyorsan kis csúcsokat húzunk a csokiba, és villámgyors sebességgel megszórjuk kisebb-nagyobb cukorgyöngyökkel. Ha nem érthető ez a kicsit elnagyolt leírás, légyszi kommenteljetek, mert nagyon szívesen segítünk. :)
Még annyi a megjegyzésünk, hogy ezek a sütik 3-4 napig is kibírják, persze hűtve kell tárolni őket. Ajándéknak kitűnő, mert előre is elkészíthető, és utána egy kis celofánnal, szalaggal még szebbé lehet varázsolni őket.
/Az ötlet Barekellától származik, a Cake Pops c. könyvből./
(by Ju)
Utolsó kommentek