Szülinapi ajándékba készült ez a félig ehető összeállítás: egyszerűen beleszurkáltuk a sütiket egy cserép borostyánba. A világoszöld pop-ok tetejét pink marcipán rózsa díszíti, de más virágformákat is készíthetünk kiszúró segítségével, vagy fantáziánktól vezérelve. A marcipándíszekkel mindig érdemes picit előre dolgozni, hogy legyen idejük száradni, ne legyenek túl puhák, amikor felragasztjuk a pop-okra (a csoki segítségével). Ajándékba ideális, mert meg is marad, meg nem is. :) A borostyán pedig még ki is ültethető.
Úgy is ki lehet próbálni, hogy virágárussal csokorba köttetjük a pop-okat, a színharmóniára vigyázva. A színek, a díszítés és a virágok variációs lehetősége gyakorlatilag végtelen. Lehet csak zölddel is köttetni, de ha virágot is választunk, amivel összekomponáljuk a sütik külsejét, akkor még nagyobb hatást érhetünk el. Figyeljünk azonban, hogy ne essünk túlzásokba, vagy a süti, vagy a virág legyen előtérben!
(Megjegyzem, esüvői asztaldísznek sem lehet rossz egy ilyen virág-süti kombó...)
A cserepes pop-okat Ági barátnőmmel együtt készítettük, és adtuk át, és nagyon halkan üzenjük, hogy boldog szülinapot... :)
(by Li)
Utolsó kommentek