A BLOG

A cupcake egy habos-krémes, díszes minitorta, ideális gyerekzsúrra, esküvőre, rendezvényre, vagy csak úgy.
Cupcake, cake pop, macaron, színes kekszek, design desszertasztalok: itt az új sütitrend!
www.cuppcake.hu
www.facebook.com/CuppCakeBlog/
info@cuppcake.hu
Cukrászdánk, a Tortaműhely 2014. január 3-án megnyitott!
Címünk: 1016 Budapest, Krisztina krt. 75. Várunk szeretettel!

A CuppCake Tortaműhely weboldala

logoUJ.jpg

Partnereink

 

eztettem-logo-rectangle-200.png

v-n-b-kor.png

Köszönjük, hogy nem élsz vissza a tartalommal, és nem tünteted fel sajátodnak.

Utolsó kommentek

  • metálmánia: Ne cup-pogjatok már, mi magyarok vagyunk, magyar mértékegységek szerint főzünk, sütünk. Utálom a c... (2017.08.21. 17:06) Klasszikusok 1.: Boston Cream Cupcake
  • Szekeres Mária: Meg szeretném kérdezni, sós válasz kellene, hogy a legó kockát is ti készítettétek a le írt formak... (2016.11.07. 13:34) LEGO inspiráció
  • Beatrix Virányi: Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy a massza újra felhasználható e és hogy a 150g mire is elég? Pl... (2016.05.01. 23:07) Szilikonforma készítése házilag
  • Sándorné Lantos: Sziasztok! A makarom krém receptjét szeretném elkérni! Most fogok először sütni és a krémről sincs... (2015.11.09. 11:51) Macaron trükkök
  • Lukira: Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy meddig lehet tárolni ezeket a sütiket, illetve hog... (2015.07.24. 15:02) Hogyan készül a sütinyalóka (cake pop)?
  • Utolsó 20

Keksz dömping

2011.12.12. 12:57 | cuppcake | Szólj hozzá!

 IMG_0731.jpg

Marcipános kekszeket sütöttünk a hétvégén, a receptet már korábban leírtuk. Nagyon finom, porhanyós ez a tészta, és nem púposodik, lehet vele szép kekszeket sütni. Készítettünk pálcikás keksznyalókát is, gyerekeken teszteltük, az ötlet nagyon tetszett nekik. Tovább feliratos Merry Christmas kekszek is születtek, meg kekszemberkék. A cukormáz elkészítése rendkívül egyszerű: 1 tojásfehérjét kikeverünk átszitált, kb. 20 dkg-nyi porcukorral és pár csepp citromlével. Tejfölsűrűségű mázat kell kapnunk. Ezt az üres porcukros zsákba töltjük, lecsippentjük a sarkát, és már hozzá is foghatunk a díszítéshez. Először a körvonalakat húzzuk meg, majd kitöltjük a közepét. Az ezüst cukorgyöngyöt egy pötty mázzal rögzítjük a már megszáradt felületre.

(by Ju&Li)

IMG_0736.jpg

IMG_0735.jpgIMG_0742.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://cuppcake.blog.hu/api/trackback/id/tr903457593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: karácsony marcipán keksz gyerekeknek ünnepi hellókarácsony
süti beállítások módosítása