Ehető szárított virágszirmokat tudomásunk szerint az Ázsia boltban biztosan be lehet szerezni, és csak a fantázia szab határt, hogy mire használjuk fel. Nem igazán finomak önmagukban, de díszíteni szépen lehet velük. Van, amelyiknek kicsit kesernyés mellékíze van, pl. a szárított rózsának, másoknak pedig kifejezetten kellemes virágutóíze van, pl. a mályvavirágnak. A képen látható sárga virág búzavirág, a kék mályvavirág, a rózsa pedig rózsa. A macaronok tölteléke pisztáciakrém és főzött málna volt, egy kiskanálnyi rózsavízzel elkeverve, így a virágíz még jobban érvényesült. A lila cake pop-ok nyakára kockás és lila szalagokat kötöttünk, nyakkendőszerűen, oldalra csapva.
Most nyílnak a kertben az ibolyák, úgyhogy gyorsan le kell szedni, és kandírozni kell őket, mert nagyon finomak! Pár hónapig el is lehet tartani őket zárható dobozban. Remélem, nemsokára születik erről is egy bejegyzés...
(by Li)
Utolsó kommentek